Kropsterapi hos Tine Bruun

Om mig..

Jeg er født i 1971 og mor til tre. I mit arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med kontor- og bogholderiarbejde, fortrinsvis i mindre håndværksvirksomheder. 

Min egen rejse i kropsterapiens verden startede da jeg prøvede en behandling hos en kropsterapeut i mit lokalområde. Her oplevede jeg hvad kropsterapi gjorde for min krop og mit sind. Jeg startede på uddannelsen på Totum Skolen for Kropsterapi, bestod eksamen og er nu certificeret Totum Kropsterapeut. Jeg har udført ca. 500 behandlinger og har fået masser af positiv feedback. Nu vil jeg gøre kropsterapien, sammen med min freelance bogføringsgesjæft, til min vej.

Efterfølgende har jeg gennemført kurser i Japansk Lifting, Access Bars samt Reiki Healing og tilbyder nu også disse skønne behandlinger.

Kropsterapi og Japansk Lifting hos Tine Bruun

Tværvej 3, Lille Karleby

4070 Kirke Hyllinge

51727227

talmedtine@outlook.dk