Kropsterapi hos Tine Bruun

Krop og sind hænger sammen.

Kropsterapi kan hjælpe dig med at forstå din krops signaler. Alt det vi oplever igennem livet, godt som skidt, kan sætte sig som diffuse smerter og muskelspæninger i kroppen. 

Oplever du bla.;

  • stress
  • angst
  • udbrændthed
  • ubalance
  • bekymring og har tankemylder
  • migræne/hovedpine
  • nakke, ryg-og skuldersmerter
  • fordøjelsesproblemer

Så kan kropsterpi måske hjælpe dig med, at afdække årsager og sammenhænge.

Kropsterapi er er baseret på forskellige massageteknikker, aku- og zonetryk, lettere ledfrigørelse, samtale og der er stor fokus på åndedrættet. Det tilsammen udgør et effektivt værktøj til at få en dybere kontakt til egen krop, selvindsigt og forståelse. Du lærer dig selv bedre at kende og kan blive bevidst om dine følelser, grænser og behov.

 

 

 

I kropsterapien forholder vi os til klientens dagsform. Vi bruger indføling og intuition til, at mærke hvad du og din krop har brug for her og nu, og sammen finder vi en vej i behandlingen. 

Måske mærker du blot fysisk velvære under og efter en behandling. Du kan også opleve at undertrykte følelser kommer op til overfladen. Om det er vrede, glæde, ked af det-hed, sorg, irrititaion etc. er der mulighed for at give plads til at være i det og mulighed for at lade det slippe. 

Kropsterapi kan hjælpe kroppen til at restituere og helbrede sig selv. Ved aktivering af lymfesystemet vil kroppen kunne udskille ophobede affaldsstoffer og gennem åndedrætsteknikkerne vil forbindelsen mellem hoved og krop blive genetableret.

En behandling varer ca. 50 minutter.

Mulige efterreaktioner

Der kan opstå snurren, rystelser og kramper i kroppen under og efter en behandling. Det skyldes øget blodgennemstrømning når spændninger slipper, kroppen og musklerne regulere og afspænder sig selv.

Svimmelhed kan forekomme da vi arbejder dybt med åndedrættet og der afgives flere affaldsstoffer end normalt.

Kløe kan forekomme når der opstår gennemstrømning i nervespidserne.

Hønserøv (spændinger omkring munden) og låste fingre kan forekomme når de indre organer og åndedrættet reguleres.

Sved, den øgede gennemstrømning aktiverer stofskiftet og kan fremkalde sved.

Kilden skyldes overfladiske muskulære spændninger.

Brændende fornemmelser kan opstå når der skabes øget gennemstrømning i nervesystemet.

Det siger andre..

Dorthe Kaas, kantineleder.

Jeg kom fordi min søster var så heldig at vinde 2 gratis behandlinger. Jeg har en dejlig ro i kroppen efter en behandling hos dig. Selvom det gør lidt naller når du massere/trykker/hiver i mine ben og arme så er det rart -bagefter. Jeg syntes det har hjulpet på mine ømme fødder, trætte ben og ryg når jeg har været til en behandling.

Så tak for dig. :-)

Kim Christensen, mekaniker og tidligere minkavler.

Det var fruen  som anbefalede Tine til mig. Hun har selv hadet at få massage i hele sit liv😁, men blev anbefalet tine, af hendes personlige træner. Hun strålede af glæde, da hun kom hjem og fortalte om hendes time under Tines hænder, for at glæde mig, havde hun købt et klippe kort, og jeg er nu på mit andet kort.

Janett Børgesen, CO Manager, IT og Ernæringsterapeut.

Kære Tine,

Hvis jeg kunne rate dig med angivelse af stjerner, ville jeg helt sikkert give dig 5 ud af 5   πŸŒŸπŸŒŸπŸŒŸπŸŒŸπŸŒŸ.

Kropsterapi hos dig, er den dejligste selvforkælelse for både krop og sjæl. Har indtil videre været fire gang til kropsterapi hos dig, og hver evig eneste gang når jeg ligger på briksen ønsker jeg bare, at det her meget gerne må fortsætte.

Det kan absolut ikke sammenlignes med velvære massage, men følelsen af, at hele kroppen bliver løsnet op ved kropsterapi er fantastisk og virkelig groundende. 

De gange jeg har været i dine kyndige hænder, får jeg følelsen af, at jeg kan mærke hele mig bagefter - det er SÅ fantastisk og jeg kan SÅ godt anbefale, at andre ville unde sig selv den samme oplevelse hos dig. Lige om lidt skal jeg til min femte behandling med efterfølgende japansk lifting - what´s not to like, siger jeg bare πŸ˜ - det må være den ultimative bedste kombi, som jeg glæder mig til at forkæle mig selv med.

Tak for dig, Tine - og vi ses på briksen β˜€

Louise Søndergaard Christensen, Administrativ medarbejder, Landsbyggefonden

 

"Behandlingerne er intet mindre end magiske. Jeg har prøvet både kropsterapi samt japansk lifting og begge dele kan varmt anbefales. 

Tine er enormt intuitiv og indfølende og man går derfra med et boost af velvære. 

Klinikken er super hyggelig og indbydende og Tine er den sødeste behandler. 

Jeg kommer tilbage igen og igen".

Kropsterapi og Japansk Lifting hos Tine Bruun

Tværvej 3, Lille Karleby

4070 Kirke Hyllinge

51727227

talmedtine@outlook.dk