Kropsterapi hos Tine Bruun

Japansk Lifting

Japansk Lifting er en metode til naturlig ansigtsløftning uden kirurgi. Der benyttes hud- og vævsopstrammende teknikker i kombination med dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet. Behandlingen udføres med hænderne og de produkter der benyttes er rene økologiske naturprodukter.

En behandling med Japansk Lifting er langt mere end blot en almindelig ansigtsbehandling. Den giver ansigtet en frisk glød, et ungdommeligt look, mindsker rynker, løfter, glatter og afspænder ansigtet på en hel unik måde. Man opnår samtidig en fantastisk ro i hele kroppen og behandlingen har en skøn afstressende effekt.

Behandlingen er både for mænd og kvinder. Mænd bør være så nybarberet som muligt, da maskerne kan være vanskelige at lægge i skæg og skægstubbe.

For det bedste resultat, kræver det et "startboost" med en behandling om ugen i 4-5 uger, herefter en gang hver anden uge i en måneds tid. Effekten holdes vedlige med opfølgende behandlinger hver 4-6 uge.

Japansk Lifting trin for trin.

Du lægges godt tilrette på briksen med varme omslag om fødderne og et blødt tæppe over dig.

Behandlingen starter med afrensning af ansigtet med en mild økologisk skintonic.

Herefter påføres en Spirulina algemaske. Spirulina er effektiv i behandlingen af mørke rander og symptomer på tørre øjne. Masken fjernes efter en dejlig afslappende nakke/hals og hovedbundsmassage.

Ansigtet smøres nu ind i en skøn hybenkerneolie der er rig på essentielle fedtsyrer og A-vitamin. Det giver den regenererende egenskaber, der udglatter fine linjer og bidrager til ensartet hud. Hybenkerneolie absorberes hurtigt og har en mild duft af hyben. Stimulering af neurologiske punkter og zonepunkter påbegyndes. Efter rynkeøvelserne masseres med Himalaya saltstenskugler som er fyldt med mineraler.

Der lægges en opstrammende anti-aging fugtmaske og for at give dig jordforbindelsen tilbage får du en skøn fod -og underbensmassage.

Til allersidst påføres en plejende øjencreme og der stimuleres med en massagepind rundt om øjnene.

En behandling varer ca. 50 minutter.

Gitte har fået fire behandlinger med ca 8 dages mellemrum.

Stella efter blot én behandling.

Camilla efter blot én behandling.

Boost tilbud!

De første 4 behandlinger med max 7 dages mellemrum  kr. 375,- pr. gang

De næste 2 behandlinger med max 14 dages mellemrum  kr. 420,- pr. gang.

Herefter vedligeholdelsesbehandlinger hver 4-5 uge  kr. 525,- pr. gang (normal pris)

Krav til dig; du skal afsætte tid til at overholde de første 6 behandlinger indenfor tidsintervallerne.

Til gengæld får mulighed for, at opleve hvad Japansk Lifting gør for dig, din krop, din udstråling og ungdommelige look.

Du får også en smuk Gua Sha sten og vejledning i hjemmebrug. :-)

Kropsterapi og Japansk Lifting hos Tine Bruun

Tværvej 3, Lille Karleby

4070 Kirke Hyllinge

51727227

talmedtine@outlook.dk